Min vardag

EFIT – ett foto i timmen 8/1

Godmorgon! Hoppas att du mår bra och att du har sovit gott.

Idag är det dags för terminens första skoldag. Vi ska prata om självskadebeteende, lära oss om det nyfödda barnet och så ska vi prata examensarbete och tentaresultat. Jag satt och förberedde en del igår. Sökte material till mitt examensarbete och funderade över frågeställning. Var på det klara först vilken approach jag skulle ha men är inte längre lika säker. Vi får se helt enkelt.

Jag tog ett foto i timmen igår och det tänkte jag dela med mig av nu. Hoppas att du gillar det! Sen kan du gärna få hålla en tumme eller två att jag får ett godkänt resultat på tentan idag. Önskar dig en fin dag!

07:13 Sitter en stund och läser bloggar. Teet är redo för att inmundigas. Trots att jag inte kan dricka teet för att det blir för varmt så värmer jag det alltid till 100 grader.

07:59 Läser studier till mitt examensarbete. Käkat frukost, det blev vaniljyoghurt med musli på.

09:09 Släpper in lite ljus, svarar på bloggkommentarer och tagit min nocco. Nej det har inte gått så bra att sluta med den lasten. Men jag kan ärligt säga att jag inte försökt heller. Jag hade dock goda intentioner att göra det…

10:05 Muttrar över att det är så svårt att läsa medicinsk terminologi engelska. Fattar inte hälften av de ord jag läser…..

11:02 Byter fokus. De första skoldagarna ska vi prata om det nyfödda barnet så jag läser i boken akut pediatrik. Det är mycket om läkemedel vilket kanske inte kommer vara mitt fokus. Men bra att kunna ändå. Och med förra tentan färskt i minnet är det bäst att grotta ner sig även i det som inte känns väsentligt.

12:00 Dags för lunch. Det blev köttfärssåsrester från häromdagen.

12:37 Förflyttade mig från köket till vardagsrummet och läste några sidor i min bok ”flyga drake”.

13:49 Tog en tupplur i soffan och drömde om galna karusellåk och pusseltavlor som inte blivit tejpade ordentligt och gått i tusen bitar.

14:59 Mellanmål: pepparkakor och så coca cola.

16:14 Vi har börjat se om serien ”Skärgårdsdoktorn” så vi såg ett avsnitt i väntan på att Marcus och Kevin skulle komma.

17:40 Marcus och Kevin kommer och vi ger oss ut för att åka pulka. Kevin var väl så där imponerad.

18:30 Jag och Ida går in efter några åk i backen. Vi tävlade om vem som kom längst. Ida vann hela tiden. Men jag är lite gammal och feg.

19:00 Ida gav mig ett franskaprov att göra. Jag fick ett stort fett F. Jag kommer inte ihåg mycket från skolfranskan om man säger så. På lördag vill hon att jag ska skriva omprov.

19:30 Inmundigat en härlig räkmacka.

20:39 Tittar på en dokumentär om Sveriges kung. Den tanken jag får är att det kan inte varit lätt att intervjua honom. Han hjälper liksom inte till och känns som en ganska stel person.

Och det var den här dagen det.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

3 Comments on “EFIT – ett foto i timmen 8/1

  1. Ett kort i timmen är alltid lika roligt. Man får följa under en hel dag, och bra att se vad man gör. Får väl hoppa på det en dag snart igen.

Lämna ett svar