Min vardag

Min lediga dag i bilder

Jag startade dagen med att vika tvätt, därefter fortsatte jag med min garderob. Sorterat träningskläderna och tröjor så jag hittar mina kläder igen. Körde även igång en maskin tvätt.

Därefter blev det bloggstund och frukost. Skrev ett inlägg om hösten och svarade på alla fyrtio kommentarer.

Började läsa kapitlet om thoraxkirurgi. Mycket spännande tycker jag. Satte mig i soffan och fortsatte läsa. Kollade på Sagan om de två tornen och när filmen var slut tittade jag och Rickard på senaste avsnitten av Maria Wern.

Och det var den dagen det. Idag är jag i skolan. Vi har gått igenom trauma på akuten och så nya basgruppsfallet.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Min lediga dag i bilder

Lämna ett svar