Min vardag

En konstig känsla

Jag tänkte tidigare idag att jag är klar med julpynt och julgran. Jag tror dock inte att Ida håller med mig. Så julen får hänga kvar ett tag till. Iallafall så läser jag inne hos Jenny att hon plockat ner granen idag. Great minds think alike eller vad säger man.

Idag har jag inte gjort mycket vettigt, jag har röjt under vardagsrumsbordet och ett av skåpen i vardagsrummet. Annars har jag mest vilat och samlat energi. När jag och Rickard var hos J och E senast blev jag så förtjust i deras matta så Rickard åkte iväg idag och fixade en egen till oss. Den var precis så ljuvlig som jag mindes. Den gör sig bra här hos oss måste jag säga. Kommer säkert vilja sitta på den imorgon när jag ska ta tag i allvaret igen. Idag har jag som sagt vilat för att vara pigg inför pluggandet som jag tänkte dra igång med igen imorgon. Tog en välbehövlig paus under juldagarna så nu känns huvudet redo igen att ta emot en massa ny kunskap.

Samuels födelsedag firade vi i helgen och jag måste säga att det kändes konstigt att inte fira sitt barn på födelsedagen. Tror inte att det kommer vara första gången som det händer så det är väl bara att vänja sig. Men vi har pratats vid i telefon och jag fick krama om honom ikväll.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “En konstig känsla

  1. Haha, sammanträffande att du tänkte plocka ner julen och jag hade börjat med julgranen. Nu har jag plockat ner allt julpynt 😅 jag plockar alltid ner julen efter julafton för att gå in i det nya året utan julpynt 😊

  2. Mitt jul får med hänga kvar en vecka eller så till.
    Att ta tag i saker känns så skönt när man har gjort det 😊. Skönt att du har kunnat ladda med energi under jul helgen. Kul att få lite nytt i sitt hem.
    Det tror jag åxå att du får bara vänja dig att du inte kan fira dina barn alltid på sina födelsedagar live. Men då är ett samtal viktigt. Vad bra att du fick krama honom i helgen.

    God Fortsättning! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Lämna ett svar