Min vardag

Materiell lycka

Det känns som måndag idag men det är tisdag. Julhelgen är nu över för denna gång och så också min jobb- och studieledighet. Idag är det dags för allvar igen på alla sätt och vis. Inte för barnen dock, de får vara lediga ett tag till men för mamman och pappan i huset. Har jag skrivit att Rickard också pluggar? Han börjar snart sista terminen till att bli äldrespecialiserad undersköterska. Nionde januari börjar jag andra terminen i min utbildning till specialist inom akut- och intensivvård. Min praktik på IVA börjar om en vecka. Känns otroligt spännande.

Rubriken har med vår nya matta att göra. Blev så lycklig nu på morgonen när jag klev på den. Fluffig, mjuk och alldeles underbar. Materiell lycka när den är som bäst! Vill nästan sitta på mattan och plugga idag.

Vad ska du göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Materiell lycka

 1. Grattis till Samuel 🙂 kul att hitta inspiration från sina vänner och snällt av r att åka o köpa mattan 🙂

  God fortsättning 🥰🎉

 2. Kikar in på rasten, jag jobbar också idag, men kan göra det hemifrån. Planerar och styr upp min kalender för kommande termin.
  Och så ska jag läsa lite inför kommande träff med rektorsutbildningen.
  Övriga familjen sover eller såsar omkring i pyjamas.
  Ha en skön dag!

 3. Jag tror att min plan för dagen är att göra så lite som möjligt och bara njuta av ledigheten!
  God fortsättning till er! 🙂

Lämna ett svar