Min vardag

Födelsedagsmåndag

26 december 2003, dagen som aldrig mer kommer ”bara vara” annandag jul. Det är nämligen min förstföddes födelsedag! Han var beräknad 25:e december och det satte igång som beräknat på det datumet. Men sedan tog det 28 timmar innan han var ute. Jag gjorde slut (lång historia som vi inte tar idag) med Samuels biologiska pappa under graviditeten så han var inte med när Samuel föddes. Istället hade jag min familj där och två nära vänner.

Min älskade Samuel, som har ett hjärta av guld och vill alla väl. Hans plan är att plugga vidare till socionom eller socialpedagog och kunna hjälpa ungdomar som hamnar på glid. Fint tycker jag. Firad blev han i helgen och det har skrivit om i tidigare inlägg. Ska ringa till honom senare.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Födelsedagsmåndag

  1. Stort grattis på hans dag – hopps ni hunnit med lite firande då. Så blir det ju ibland men han har haft världens bästa mamma och er fina familj – det är inte dåligt det heller att ha med när man föds. Kul att han vill plugga till något av det – kommer garanterat bli toppen

  2. Visste inte att du har en son. Så fint skrivet av dig. Så härligt att han vill plugga vidare för att hjälpa ungdomar som hamnat på glid. Det behövs verkligen i dagens samhälle.

  3. Det är något speciellt den dagen som man blir mamma. Vad fint att han vill plugga vidare och hjälpa ungdomar som har hamnat på glid. Grattis till Samuel och till dig

Lämna ett svar