Min vardag

En ruggig måndagsmorgon

Det är en riktigt ruggig och dimmig morgon. Vad snabbt man vande sig vid det vackra vädret som var i lördags. Idag hade det varit skönt med vantar på händerna.

Jag måste säga att mina ben levererar. För att ha tre mil i benen känns de förvånansvärt pigga. Så skönt ju!

Hur varvar du ner efter en krävande dag?

Dagens wordpressfråga lyder enligt ovan. Jag brukar varva ner genom att slå mig ner i soffan en stund och tillåta mig själv att göra ingenting. Pilates är även det ett bra sätt och om jag är riktigt trött tar jag faktiskt en tupplur. Tupplurar ska inte underskattas!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “En ruggig måndagsmorgon

Lämna ett svar