Min vardag

En sammanfattning av gårdagen

Godmorgon! Idag är jag lite eftertrött efter veckans nattjobb, annars är läget bra. Jag är ledig från jobbet så jag ska plugga fokuserat några timmar tänkte jag. Ikväll har jag pilates igen. Det blir en bra torsdag.

  • Sov till ett. Kändes alldeles lagom faktiskt eftersom jag inte skulle tillbaka till jobbet.
  • Jag har läst ganska fokuserat kring lungmedicinska områden.
  • Funderade helt seriöst på att lära mig boken som vi använde i utbildningen kring akut omhändertagande utantill. Jobba enligt ABCDE som lärs ut i boken kommer man långt med. Jag fortsätter att suga på den karamellen.
  • Jag åkte hem till mamma och pappa en sväng och hjälpte till med en sak. Det var en trevlig timme och jag ville inte åka hem.
  • Fick kärvänliga bannor av pappa efter att ha pratat om mig själv som ”bara jag”. Så skulle jag inte se på mig själv.
  • Hade lite ont i magen angående bloggen då det under några timmar inte gick att göra mer än att se det senaste inlägget. Det fanns ingen header, inga kategorier och inget arkiv.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “En sammanfattning av gårdagen

Lämna ett svar