Min vardag - Träning

En sommarlunch och en cykeltur

Nu är den här söndagen snart till ända. Jag har tittat på fotboll, passar på idag eftersom jag inte kommer kunna se en enda match imorgon. Det var kul att se hur Jamaica stod upp mot en stornation som Frankrike. Till lunch åt jag en riktig sommarlunch: sill, gräddfil, potatis och gräslök. Men jag glömde de kokta äggen till men det blev väldigt gott ändå.

Efter lunch och soffhäng gav vi oss ut för en långrunda på cykeln. Hade motvind men tycker det gick riktigt bra att cykla ändå. Känner mig starkare i benen men vi får se om jag står fast vid det en dag när motvinden är betydligt värre…. Funderar dock om jag behöver ta det lugnare med cyklingen med tanke på foten men jag får ju inte mer ont iallafall. Jag tycker det är svårt med skador som jag inte haft förut hur jag ska tänka. Tänker spontant lägre växlar och sitta ner och cykla i uppförsbackarna. Och kanske inte tävla varje gång det dyker upp en cyklist som jag inte vill ska komma om mig… Mer ”myscykling” helt enkelt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar