Fotboll

En söndag på fotbollsplan

Helgen gick snabbt förbi som vanligt. Jag tycker att det är söndag och så vips är det fredag. Idag har jag fortsatt att gå igenom mina anteckningar. Tänkte inte sitta mer med examensarbetet förrän jag har fått feedback på det jag gjort. På onsdag är jag ledig och om jag fått feedback då så blir det en dag med fullt fokus på examensjobb.

Idag har jag varit ute i solen och dömt fotboll. Det ser varmt och fint ut men skenet bedrar. Det var dryga två grader under matchen och ikväll är det en minusgrad och snön som kom igår ligger fortfarande kvar. Matchen gick helt okej. Jag fick springa och fortsätta jobba på mina offensiva placeringar. Jag vill ju fortfarande utvecklas även om jag inte kommer komma högre upp i systemet. Men jag kan ju fortfarande göra varje match så bra som möjligt på den nivån jag är. Mest vill jag döma och ha kul så länge kroppen håller!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “En söndag på fotbollsplan

  1. Du är ju bara 40 år, så du har fem år på dig innan du faller för åldersstrecket. Den åldersgränsen gäller iofs på högsta internationella nivå, men det är kanske samma åldersgräns även i lägre divisioner…

    Kul att du är nöjd med din prestation, det är det viktigaste! Här var snön borta i morse, men också här var det nollgradigt – burr, burr.

    1. Tyvärr så har jag haft min chans. Tror inte att domarkommitén vill ge mig chansen igen. Det kommer så många unga domare underifrån som det ska satsar på.

Lämna ett svar