Min vardag - Träning

Ett perspektiv som jag saknar

Jag har suttit med mina studier idag och har jobbat på en uppgift kring omvårdnad. Det är inte dumt att ha tillgång till regionens riktlinjer kring hur man bör göra saker och ting. Det underlättar men är fortfarande väldigt svårt ska jag erkänna. Men du känner väl mig, att ge mig finns inte på världskartan. Satt även med min etikuppgift men där går jag lite bet. Allt material som jag hittar berör sjuksköterskor, även när jag specifikt söker på undersköterskor. Antar det beror på hur att undersköterskors examensarbeten inte publiceras på samma sätt. Det är dumt tycker jag. Särskilt eftersom undersköterska kommer bli en skyddad yrkestitel framöver. Min yrkesgrupps kunskaper kommer bli mer och mer viktig.

Så jag tog en paus i mina studier, dels för att fixa mat åt barnen men också för att springa en runda. Det blev fem kilometer, ska inte skriva att jag lufsade för blev bra trött. Jag har fått till en riktigt bra träningsvecka där jag upplever att formen finns där och det nog mest handlar om hjärnspöken. Hjärnspöken och dåliga förutsättningar inför passet. Blir spännande att se hur det går att döma fotboll imorgon. Nej nu måste jag tillbaka till studierna. Tänkte skriva lite mer om min dag ikväll.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Ett perspektiv som jag saknar

    1. Jag tänkte nog inte på riktlinjer egentligen utan mer undersköterskors upplevelser av svåra situationer. Det fokuseras bara på sjuksköterskors upplevelser vilket är dumt eftersom undersköterskan är minst lika viktig.

Lämna ett svar