Min vardag

Min lördag i ord och bild

Det är första helgen i februari. Något som känns konstigt är att för första gången på säkert 10 så går inte jag domarutbildningen tillsammans med division fem och division fyra domarna. Något som är skönt är att ha sluppit den där löptestångesten, känslan av misslyckande efter att ha misslyckats som förra året. Det slipper jag nu. Dock så har jag mitt löptest kvar men ett test på en lägre nivå och det är jag inte alls lika nervös över. Tvärtom, det testet har jag varit ”hare” på så många år så den farten har jag i kroppen. Så jag har varit ensam hemma idag medan Rickard är på kurs.

En sammanfattning av dagen ser ut så här:

  • Det var väldigt kallt på morgonkvisten. Ser nu att det är ännu kallare nu än vad det var imorse.
  • Hittat min favvotröja från Nike
  • Pluggat och stört mig på avsaknaden av perspektiv.
  • Sprungit fem kilometer.
  • Jag och Ida har hjälpts åt med att göra fint hos ödlorna.
  • Fick ett infall och bjöd hit mamma och pappa. Pappa kunde dock inte komma då han var upptagen med annat. Men mamma kom. Vi spelade Uno med barnen och jag och mamma pratade och hade det trevligt.
  • Ätit champinjonsoppa till kvällsmat men jag glömde köttbuljongen och den gör hela grejen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar