Söndagslistan

Söndagslistan vecka 5

Igår gjorde jag något som jag inte gjort på flera år. Jag tittade på Melodifestivalen och ja vad ska man säga. Jag förstår varför jag slutade titta för det har ju inte direkt blivit bättre. Och så programledarna som försöker så hårt att vara roliga och så blir det bara fånigt istället. Jag fick även förklara för Ida varför Tone ser ut som en tjej men låter som en man. Det var inte lätt för henne att förstå det här att vissa människor upplever sig födda i fel kropp. Låten lät för övrigt som Ricky Martins gamla dänga livin la vida loca. Inte hela såklart men vissa partier.

Känsla: Blir på dåligt humör varje gång jag går igenom uppgifterna. Känns som ett stort berg att klättra upp för. Men jag har kommit en bit på vägen ändå så det får jag vara glad över.

Väder: Kylslaget om man säger så.

Mina positiva från veckan:

 • härlig promenad med Sofia. Det var länge sedan vi sågs och som alltid hade vi mycket att prata om.
 • att det har varit soligt.
 • jag är så glad över att träningen känns rolig igen.

Veckans låt:

Veckans länk:

Träning:

 • Måndag: Långpromenad med Sofia.
 • Tisdag: Promenad till och från resecentrum
 • Onsdag: Samma som ovan.
 • Torsdag: Promenad till och från resecentrum och sprungit 30*30sekunder.
 • Fredag: Vila
 • Lördag: Sprungit fem kilometer

Sociala medier:

Sämsta: Att Läkaruppropet blivit utslängda från Facebook. Freedom of speech är det första jag tänker. Det andra jag tänker är att en sanning tål att stå emotsagd. En lögn däremot kan man snabbt bryta ner. Är det därför de är så snabba med att plocka bort allt som inte passar?

 • Bästa: Att min blogg nu haft totalt 50000 sidvisningar. En droppe i havet för många men jag tycker det är lite kul.

Veckans bilder:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Söndagslistan vecka 5

 1. Vilken magisk himmel!
  Det är det enda jag saknar med när våren och sommaren kommer, färgerna på himlen som tycks försvinna

 2. Ja, men visst är det konstigt med Läkarupproret?! Jag vägrar uppehålla mig vid konspirationsteorier, men det här var lite för märkligt för att bara få försvinna utan kommentar… Det verkar ändå som att fler och fler reagerar, åtminstone känner jag fler som inte vill fortsätta ta booster-vaccin i all oändlighet.

  1. Nej jag köper inte heller allt som påstås. Mycket är bara för konstigt men det här med Läkaruppropets försvinnande är ytterst märkligt. ´Varför nu och varför inte tidigare? Jag vill inte ens ta första dosen. Jag säger fortsatt bestämt nej. Tycker det är klokt att inte vilja ta fler ”boosters”.

 3. Jag har också slutat att titta på mello faktiskt.
  Gillar veckans låt som du har.
  Många härliga promenader har det blivit med ser jag.
  Ha en skön söndag.
  Carin

Lämna ett svar