Min vardag

Ett rejält snöfall

Imorgon var veckans enda lediga dag. Jag hade siktet inställt på att sitta fokusera med mina studier. Men vid tvåtiden idag så ringde personalplaneraren. Det var kris på jobbet och jag behövde ta en extranatt. Så det var bara att gå och lägga sig och försöka sova lite till.

Nu har jag en lugn stund här på jobbet och tittar på snöfallet. På bara en liten stund har det kommit ett rejält lager med nysnö. Ser inte fram mot att ge mig ut i snöyran sen när jag ska hem.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

11 Comments on “Ett rejält snöfall

 1. Lite jobbigt att ta sig hem sådär också när man är trött kanske. Vet själv när man jobbade nästan ett dygn och skulle ta sig hem i kylan… annars gillar jag vintern och allt man kan göra med den 🙂

 2. Tack för dina kommentarer hos mig ,-) Fina bilder, älskar ju snö. Inte kul att helt plötsligt åka till jobbet. Hoppas det gick bra ,-)
  Ha det fint. Primrose!

 3. Ungefär så såg det ut hos oss igår, men vi fick inte lika mycket snö. Idag var det mellan åtta och nio minusgrader och snöade inte alls. Ett minne kvar från igår – alla snödrivor överallt. Tyckte synd om alla som hade sina bilar i garage. De fick ta fram snöskyffeln och skotta bort drivorna för att kunna öppna garageporten.
  Om dun Agda är lika duktig som min Frans så trivs hon nog i snön. Ser såååå fram emot att ”lufta” Frans i fint väder.

  1. Hon går fint väl igång men hon behöver nytt batteri. I det här vädret vill hon inte alltid starta. Så konstigt det där, i 18 minus startar hon fint men så är det två minus som igår kväll och hon vill inte alls…

 4. Det är definitivt vackert med dessa vinterdagar, men är man inte lite less på vintern nu? Har dock utnyttjat de kyliga och kaotiska dagarna med att börja träna inomhus med hjälp av en app som heter 7 minuter (för Android).
  Vill helst ha en boll med när jag tränar, oavsett om det är en tennisboll, handboll eller fotboll, men 7 minuter varje dag måste man kunna undvara till detta.

Lämna ett svar