Min vardag

Bloggar jag läser

Godmorgon! Är på väg hem från nattjobb och passar på att kika in här en liten snabbis. Det har varit en bra natt med lite pyssel. Jag har startat upp min delegering så jag får sätta perifera infarter. Alltså nål för dropp och antibiotika. Tycker att det är kul att få göra det där extra. Idag tänkte jag lista några av alls de bloggar som jag kikar in på dagligen. Kanske hittar du någon ny favorit eller så är du själv med på listan Att notera är att dessa är bara några få av de som får ett besök av mig.

 • Piggelina – för träningsglädje och träningsinspiration.
 • Hannas lilla liv Hanna bloggar om sitt liv som svårt sjuk. Älskar hennes måndagsinlägg där man får skratta.
 • Underbara Clara – Jag minns när Clara började blogga. Jag förstod inte det stora med hennes blogg och tyckte att hennes blogg var överskattad. Nu resonerar jag annorlunda. Hennes blogg är verkligen one of a kind, blir ofta grön av avund när jag ser hennes vackra bilder. Dock inte missunnsam.
 • Hallon och blåbär – Mamma C bloggar om sin vardag i Spanien. En riktigt trevlig blogg måste jag säga.
 • BP computerart – en färgstark blogg som gör min glad.
 • Englas showroom – mode, vardag och träning i en trevlig blandning.
 • The swedish lakehouse – en bloggande lärarinna från Dalarna. Just nu skriver hon om renoveringen av en fantastiskt vacker släktgård som hon fått ärva efter sin morbror. Jag gillar kombinationen av högt och lågt, vardag och allt vackert som hon bjuder att titta på.
 • Znogge – en härlig vardagsblogg. Jag funderar alltid på vem Znogge egentligen är och vad hon heter.
 • Ajli – hon har varit med i bloggvärlden typ lika länge som jag. Från början bloggade hon under nicket ”Lorissa lovebomb” men henne dumpade hon efter ett tag. Grymt härlig tjej och jag blir alltid glad när jag kikar in hos henne.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

15 Comments on “Bloggar jag läser

 1. Hehehe, jag minns när jag dumpade Lorissa Lovebomb, det var ett hårt break up XD SOm du vet är jag en av dina läsare, även om bloglovin slutat fungera så jag är segare än vanligt på att hänga med, och jag triiiiiivs hos dig. Särskilt som jag har fått följa med så läääänge. Älskar att växa upp med bloggare!

 2. Kul att höra att jag gör dig glad:-) Det är meningen. Stort tack för länken. Är glad att du har fastnat lika mycket hos mig som jag gjort hos dig. Gillar din blogg för att den är ärlig och visar ”attityd”. Dessutom öppnar du dörren till en värld jag inte är så värst bevandrat i – sjukhusvärlden. Att du sedan spelar fotboll och dessutom är domare är en bonus för en fotbollsnörd som jag:-)

  Vi läser nog ungefär lika många bloggar skulle jag gissa. Alla bloggar som jag läser regelbundet (när de har uppdaterats alltså) ligger i min blogglista till höger i bloggen. Sedan någon vecka tillbaka, då jag uppdaterade listan och rensade är du med där också, i listan alltså:-)

 3. En del av bloggarna känner jag igen och besöker när jag hinner. Orsakullan, Hallon och Blåbär, BP, Znogge och Ajli.
  Jag tycker att det är fascinerande med bloggvärlden, att jag kan dras till bloggar som har helt olika inriktning. Vissa bloggare har inte mycket gemensamt med mig och hur jag lever men ändå trivs jag med att läsa om deras liv och det som hänt sen sist.

 4. Några bloggar som jag inte kände till 😉😀 och några som jag aldrig tidigare läst.
  Kommer ihåg när jag hittade till Underbara Claras blogg med.
  Ha en bra onsdag

Lämna ett svar