Min vardag

Fel sida

Idag har jag helt klart vaknat på fel sida. Helt utan anledning egentligen. Hade tänkt plugga, istället fastnade jag scrollandes på Facebook. Byggde dock pussel med Ida en stund. Det var trevligt. Jag ska fixa lite lunch nu, sedan åker jag och Ida iväg på hennes prova på balett-tillfälle. Eftermiddagen/kvällen kommer spenderas på praktiken.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

12 Comments on “Fel sida

  1. Ibland vaknar man på dåligt humör helt utan anledning. Att fastna på sociala medier är lätt att göra 😊.
    Hoppas att det gick bra på baletten & praktiken.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  2. Ibland vaknar man bara på fel sida helt enkelt. Hoppas det gick bra när Ida provade på balett. Plus att det gått bra för dig på praktiken.

  3. Haha den där te-reklamen gav mig ett gott skratt😂 Det är inte alltid helt logiskt varför man vaknar på fel sida. Men helt klart får man akta sig för att öppna Facebook det första man gör på morgonen. Det är en riktig tidstjuv, och i värsta fall får man läsa något som sänker det goda morgonhumöret😆

Lämna ett svar