Söndagslistan

Söndagslistan vecka 4

Känsla: Jag vill, jag vill, jag vill. Typ så känner jag. Konstaterat att jag har valt helt rätt utbildning. Jag har dock massor att lära mig vilket känns så kul samtidigt som det är lite jobbigt att inte kunna och veta allt.
Väder: Är det bara jag som är trött på det gråa och regniga vädret?

Träning: Min ambition är att springa tre pass i veckan.

Måndag: Explosivitetsträning med Rickard i vardagsrummet.

Torsdag: Tre snabba kilometer innan jag och Rickard åkte iväg på hockey

Söndag: Ambitionen var att komma upp nu på morgonen och få dagens träningspass gjort. Sängen var alldeles för skön så jag har träningen kvar. Funderar på skogen men vi får se vad det blir.

Bilder från veckan:

Veckans positiva:

 • Godkänt regelprov
 • Hockey med Rickard. Hur skoj som helst att LHC vann. Men mest roligt var det att jag och Rickard fick lite tid tillsammans.
 • Jag har fått lära mig och se mycket nytt. Det är så spännande på min praktik.

Veckans länkar:

 • Först tänkte jag tipsa om ett samtal mellan Bianca Muratagic och Ann-Cathrine Engwall. Nästan ett år efter deras första samtal. Videon ligger på youtube så jag hoppas att den inte plockas bort för att den anses ”bryta mot reglerna”. Ann-Cathrine är en av de personer som jag verkligen lyssnat på under pandemin. Hyser stor respekt för henne.
 • Rickards insändare i tidningen häromdagen som jag också delade här på bloggen. Har du missat det inlägget så kan du läsa det HÄR.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Söndagslistan vecka 4

 1. Läster inlägget i tidningen som du länkade till. Väldigt välformulerat och bra. Instämmer helt.
  Intressant att läsa din lista och även fundera för min egen del. Roligt att du känner att det är rätt utbildning öfr det är ju inte direkt så enkelt att veta i förväg-
  Kul med mycket träning och den ger ju energi.
  Har tankar sol och värme och rört mig mycket en vecka på Gran Canaria och har med mig en del hem i bagaget.

  1. Ja, jag är så nöjd med mitt val av utbildning. Är så glad att jag sökte och att jag kom in på utbildningen. Jag såg ditt inlägg om din resa. Ska kika in och läsa mer från din resa.

Lämna ett svar