Min vardag - Träning

Ett härligt backpass

Godmorgon! Det är måndag och ny vecka igen. Jag är ledig idag. Dagens planer är plugg, jag och Rickard ska ha ett återkopplingsmöte om ett samtal vi var på och så ska jag och en kompis ut och promenera. I blåsten, vinden viner runt knutarna. Men det blir roligt att ses igen. Senast var i våras när vi firade hennes födelsedag och körde SUP tillsammans med ett gäng andra tjejer. HÄR kan du läsa det inlägget om du vill. Kikade ut genom fönstret och noterade att det blir ljusare för varje dag som går. Underbart ju.

Något mer som var underbart var gårdagens backpass. Jag valde att springa backintervaller eftersom det var länge sedan. 10*30 sekunder i fyra% lutning och i 4 minuter/kilometer. Körde vilan i lutning också. Det var såklart jobbigt men helt hanterligt. Jag hade inte den där känslan av att vilja kliva av innan jag ens började. Totalt blev det 1 kilometer uppvärmning, 2,5 kilometer intervaller, 500 meter löpning i backe och så en kilometer lugn jogging som nervarvning. Jag är så nöjd!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Ett härligt backpass

    1. Gräsmattan var lite grön igår men idag snöar det…. Ena dagen längtar jag efter värme och nästa dag efter vinter. När det är vinter vill jag ju gärna ha snö.

  1. Det är ju så himla skönt att dagarna blir ljusare även om det är långt till vår… speciellt här i Norrland.
    Hittade hit från Underbara Clara 😃

Lämna ett svar