Gotland 2023 - Min vardag

Fem en fredag vecka 25: Mitt i sommaren

Godmorgon!

Idag är det midsommarafton. Dagens planer är att äta frukost, käka tidig lunch och därefter så tar vi bilen till Fårö. Har du några planer för dagen eller ska du bara vara hemma? Så brukar faktiskt våra midsommaraftnar se ut. Det är så hajpat med midsommar och jag är inte så intresserad av dans runt midsommarstång och sill. Fast jag gillar sill men det är inte så kul att äta när jag är ensam om det.

Ser du den lilla fågelungen, den skuttade runt helt orädd. Så pass orädd att jag höll på att trampa på den.

Igår kväll så gick jag och Rickard ner till havet. Så fantastiskt vackert att jag blir alldeles till mig. När vi kom in streamade vi första säsongen av Morden i Sandhamn. Så bra serie, är sugen på att se fler avsnitt. Blir kanske lite som för några år sedan när jag och Rickard sträckkollade på Dr House. Där kan jag säga att de första säsongerna är bäst, efter säsong fem så spårar det ur alldeles.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

1.Hur spenderar du midsommar i år? I år liksom förra året kommer vi spendera midsommar på Gotland. I år är planen att hänga på Fårö. Får vi se om x antal turister tänker samma sak….

2. Vad gör du helst på midsommarafton? Jag är ingen midsommarfirare men givet är iallafall att käka jordgubbar. I år kommer jag testa gotländska jordgubbar. Det har jag inte gjort förut

3. Vilken är din favoritsommarsång? Den första gång jag såg dig och Rickards sommartext på Adams julsång.

4. Har du någon gång plockat 7 sorters blommor och stoppat under kudden? Nej aldrig någonsin, inte ens som barn.

5. Vad har varit bäst under första halvåret av 2023? Praktiken på IVA, att jag kunnat träna mycket pilates tillsammans med Linnea. Att jag fick högsta betyg på alla mina uppgifter. Det är bara tentan jag väntar på besked om.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

15 Comments on “Fem en fredag vecka 25: Mitt i sommaren

  1. Stort, stort GRATTIS till högsta betygen på alla dina uppgifter. Det förvånar mig inte ett dugg, då du gått ”all in” från början, precis som man borde göra när man pluggar.
    Är ingen midsommarmänniska heller, men god mat och dryck samt såklart jordgubbar hör ju till. Att dansa runt majstången – det är för barn. Tycker jag.
    Glas midsommar på Gotland och underbara Fårö. Var där två gånger och älskar stället:-)

  2. Fårö låter som en dröm! För länge sen när jag var på Gotland fick jag inte besöka Fårö för det var förbud för utländska medborgare. Numera är förbudet borttaget och dessutom har jag dubbla medborgaskap, tssss Men Fårö har jag ännu inte upplevt, vet dock att det är my kind of place, jag gillar karg natur o det finns sannerligen där. Ha en fin midsommar!

    1. Det visste jag inte att det varit förbud för utländska medborgare. Det var bra att den regeln är bortplockad. Karg natur får man verkligen på Fårö, helt fantastiskt vackert.

  3. Fårö blev jag helt fascinerad av. så härligt att fira midsommar där. jag vill ha min sill och lyckligtvis är vi flera som vill det. har varit ute och fixat jordgubbar. ha en fin helg!

  4. Härligt att vara på Gotland och Fårö på midsommar. Älskar ön, men det var länge sedan vi var där nu, 10 år skulle jag tro. Innan det var vi där mycket. Ha en fin dag!

Lämna ett svar