Gotland 2023 - Min vardag - Pilates

Bad, pilates och fotboll

Efter frukosten imorse så blev jag inspirerad att träna några minuter pilates. Det behövs verkligen inte mycket för att göra kroppen glad. Dessutom tog det bara fem minuter och det har man alltid. Blev mina favoritövningar och vilka det är kan du se i videon nedan. 🙂

Efter pilatesträningen var det dags för lunch och därefter bad på Tofta. Det var riktigt skönt när jag väl doppat mig. Ida ville åka på sin sköldpadda så det var perfekt att det blåste rätt rejäla vågor. Efter en timme ville jag upp och sola och barnen åt lite mellanmål och så hoppade Alexander och Ida i igen. Samuel tyckte det räckte med ett dopp. Jag kommer nog aldrig bli den där personen som hänger på stranden från morgon till kväll. Är lite för rastlös för det och jag vill heller inte vara i badet hela tiden. Det kommer bli bad fler gånger under de här dagarna.

Efter badet så åkte jag och Rickard och tittade när FC Gute tog emot Karlslund. Det blev ett riktigt hett möte som bjöd på lite allt möjligt. Tycker att det var extra roligt att se matchen eftersom det var en östgötadomare som dömde matchen.

Till kvällsmat blir det kokt potatis och fiskpinnar och senare ska jag och Rickard ta en kvällspromenad. Ikväll kommer vi få njuta av en vacker solnedgång över Östersjön. Gårkvällen regnade ju bort.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Bad, pilates och fotboll

  1. Oj så duktig du är och koncentrerad, perfekt. Inspirerande att få se video men jag klarar ju inte alla de där momenten. Men en del kanske.
    Att ligga vid en badstrand känner jag inte för, lite för tråkigt för mig.
    Ha det fint.
    Vill önska dig en Trevlig och Glad Midsommar helg.

    1. Perfekt vet jag inte men jag försöker göra övningarna så rätt jag bara kan. Hehe, har inte heller tålamod till att vara länge på en strand. Det är härligt att vara i vattnet en stund men inte för länge. Jag tröttnar. 🙂

Lämna ett svar