Min vardag

Fem en fredag vecka 3: Beskrivande

Den här söta serien skickade jag till en person som jag tyckte behövde lite uppmuntran. Snubblade över den på Facebook. Vid något tillfälle så gillade jag en post i en grupp så nu tror Facebook att jag vill se bara serier. Det och reels med konståkning eller ryttare som ramlar av hästar. Saknar den tiden när Facebook visade allt i realtid och inte det som algoritmen tror att jag är intresserad av. Men bilden ovan är bra så den vill jag dela med dig. 🙂

Efter nattpasset igår så sov jag till två. Vaknade så pass pigg att jag käkade mat och sprang intervaller på kvällningen. Kände mig riktigt pigg faktiskt. Jag gick och la mig vid tio och somnade som en sten och sov ovaggad tills klockan ringde imorse. Trots mina tre nätter vaknade jag pigg och kom pigg och glad till jobbet. Vi hade ett möte kring samordningen och därefter gick jag för att ta hand om patienterna i mitt vårdlag. Dagen gick fort och nu är jag hemma igen.

 1. Vad är en sak du har gjort idag? Ätit godis.
 2. Med vilka tre ord kan du beskriva kommande helg? Jobba, plugga och så något träningspass.
 3. Med vilken liknelse skulle du beskriva ditt mående? Mår som en prinsessa kanske. Fast jag inte drömt om att vara en prinsessa.
 4. Med vilket ordspråk skulle du beskriva den här veckan? Efter regn kommer solsken är det första jag tänker på. Tycker dock att det har varit en bra vecka så det är nog inte helt sanningsenligt
 5. Vilket motto använder du oftast? Motto vet jag inte men tänker ofta att det mesta alltid ordnar sig på ett eller annat sätt.

Frågorna är Elisas fem en fredag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

13 Comments on “Fem en fredag vecka 3: Beskrivande

 1. Så du jobbar både dagar och nätter, låter tufft!
  Härligt att du mår som en prinsessa, och visst kommer det sol efter regn och det ordnar sig alltid-tror jag skrev samma sak där!
  Ha en bra helg, jag ska också jobba!

 2. Supergullig serie, tack för den! Och så kul att läsa att allt flyter på, du har energi, och njuter trots arbetsbördan. Hoppas det fortsätter så! Trevlig helg

 3. Härligt positiv inställning.
  Det mesta ordnar sig. Men jag är alltid lika hispig över allt jag inte har kontroll över ändå.
  Bra gjort att jobba och studera samtidgt.
  Visst var FB bättre när inte algoritmerna hade full kontroll.
  God kväll!

 4. Femman är vi helt överens om. Det skrev jag också. Ju nu skulle jag nog modifiera ordspråket i fyran till ”efter snö kommer solsken”, vilket det faktiskt gjorde idag. 14 minusgrader fick vi på köpet.
  Kul att du vaknar pigg trots att du jobbar skift. Det verkar vara en konst har jag förstått. Susjos jobbar ju bara natt som barnmorska, men hon sover inte ofta ovaggat när hon jobbar tre nätter i sträck. Så, fortsätt med den lyckade trenden:-)

 5. hoppas att fredagsgodiset inte utesluter lördagsgodis! det låter som om du är i bra form på alla sätt. jag tycker att januari och februari är jättejobbiga månader. först i mars kommer våren

Lämna ett svar