Min vardag

EFIT – ett foto i timmen 13/1

05:40 Plockar in alla grejer i köket. Dator, skolbok och Idas franskaprov som hon vill att jag ska göra omprov på idag. Hon är lite stressad över att hon tycker att jag inte läst något. Att börja samma dag är försent enligt henne. Kloka ord måste jag säga.

06:50 Har druckit te och hälsat på hos bloggvänner. Försöker ansamla kraft till studierna men det är segt alltså.

7:50 Istället skriver jag på mitt inlägg ”är det synd om oss”.

08:47 Skriver Idas franskaprov. Den här gången fick jag några fler rätt iallafall. Ett B fick jag. Hon ville absolut att jag skulle köpa glass av henne. Ett bra sätt att leka in lite matte tyckte jag.

10:10 Fokus på respiratorisk svikt hos barn. Frågor som dyker upp som jag vill ta reda på mer kring skriver jag upp på ett papper vid sidan av.

11:00 Satt i soffan och byggde pussel online.

12:02 Fluffar kuddar, byter plats på kuddar i soffan och funderar över om man kan använda en röd spetsgardin som duk. Landar till slut i att gardinen nog gör sig bättre i fönstret.

13:01 Dags för lunch och testar ny nocco. Den här varianten med citron, fläder och äpple är riktigt god faktiskt.

13:48 Drar ett varv med snabeldraken och våttorkar golven inför att mamma, pappa, Marcus och Kevin för att fira Alexanders 17-årsdag.

15:03 Rickards hemgjorda tårta, det serverades också Marabous kladdkaka med schweizernöt på, glass och kakor.

16:03 Spelade dinosauriespelet med Kevin. Han vann.

17:12 LHC spelar katastrofalt dålig hockey. Vid 5-0 slog vi över till Jurassic Park en stund.

18:13 Förlorade mig i ytterligare ett pussel. Och det här var dagens sista bild.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar