Min vardag

Fem en fredag vecka 3: Skrivna ord

Det är fredag och i morse snöade det. Tyvärr inget som ligger kvar nu. Helgen kommer bjuda på årsmöte och firande för Alexander i efterskott med min familj. Mitt i allt ska jag också få in några minuters plugg här och där. Jag har fått en idé till min etikuppgift så jag ska söka lite material kring det.

 1. Vem skrev du senast ett brev till? Min chef i form av ett e-mail. Ett vanligt brev med snigelpost har jag inte skrivit på flera år.
 2. När skrev du senast under ett kontrakt? När jag skrev under mitt anställningsavtal på mitt nuvarande jobb.
 3. Har du någonsin skrivit dagbok? Ja, jag har ett gäng dagböcker från när jag var barn/ungdom och sen har jag ju bloggen som är en sorts dagbok.
 4. Har du en läslig handstil? Ja, det har jag.
 5. Vad brukar du oftast skriva på din inköpslista? Jag skriver inga inköpslistor, vi köper alltid samma saker.

Frågorna är från Elisas fem en fredag. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

18 Comments on “Fem en fredag vecka 3: Skrivna ord

 1. Jag är en riktig listmänniska, av födsel och ohejdad vana. Allt som står på listorna blir inte av,,,,Hoppas du hinner njuta av helgen

 2. Det måste vara decennier sedan jag skrev ett handskrivet brev. Emejl-brev däremot skriver jag relativt ofta. Det går ju så fort!
  Tycker också att jag har en läslig (och rätt så snygg) handstil, men min man kunde aldrig ”dechiffrera” det jag skrivit.
  Inköpslistor har jag också slutat med, mest för jag ändå glömde dom hemma för det mesta.

 3. Anställningsavtal och hyreskontrakt svarar många 🙂
  Och det där med snigelpost-brev – lite trist att det är på utdöende.
  Dagböcker har de flesta skrivit, eller skriver – och det är ju kul!

  1. Ja, det är skoj att ha dagböckerna och minnas tillbaka. En del av personerna som står nämnda i dagböckerna minns jag inte ens vilka de är längre. Det är lite tråkigt faktiskt.

 4. Vilken vacker bild!
  Kul att du har dagböcker kvar. Det önskar jag att jag också hade men så är det inte.
  Tufft att klara sig utan inköpslista, vilket gott minne du har.

 5. vilken härlig bild! sms och e-mail skriver en ju hela tiden. men tyvärr är det ju sämre med handskrivna brev. däremot skriver jag en hel del annat för hand. dagboksskrivning hörde ungdomen till. men ibland får jag ryck och skriver i 5-årsdagböcker

Lämna ett svar