Min vardag

Fotbollslördag

Wow, vilken bronsmatch! Jag säger bara hatten av för våra fantastiska fotbollstjejer och grattis. Australien hade aldrig någon chans och Kerr (australiensisk spelare) som var så bländande mot England såg man inte röken av. Sverige är verkligen fantastiskt bra på damsidan i fotboll.
Efter dammatchen så åkte jag iväg för att döma en egen match, jag hade ett toppmöte i division 6 där det bara skiljde ett poäng mellan lagen. Om jag kände mig tung i benen i min förra match så kände jag mig betydligt piggare idag. Precis som under förra matchen så kändes det ingenting i min fot. Bakslaget jag väntat på hela veckan kom faktiskt inte. Jag har kört med min foamroller nästan varje dag och den gör underverk vad gäller min stela kropp. Jag ”rollar” undersidan av fötterna, vaderna, baksida lår och rumpan. Känner mig mindre stel efteråt så jag tror verkligen att det gör nytta.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Fotbollslördag

 1. Tjejerna gör i mitt tycke den bästa matchen under VM och är väl värda bronsmedaljen. Vet inte hur återväxten ser ut, men till nästa VM har nog flera av spelarna lagt ned sin landslagskarriär.

  1. De var fantastiskt duktiga. Tror också att några har lagt ner. Tror inte Blackstenius kommer vara kvar. Men de spelare som fick debutera i år kommer säkerligen vara med.

 2. Gratulerar också å det varmaste!
  Jag bor i Finland men har ju haft en svensk make och har bott i Stockholm, så Sverige är mitt andra hemland.
  Hejar på Finland alltid då Finland är med i nåt mästerskap och om Finland möter Sverige. Men annars hejar jag alltid på Sverige <3

 3. Visst var det en bra match av tjejerna:-) Måste säga att det gick betydligt enklare än vad jag hade trott. Australien bjöd ju nästan inte upp till dans om man säger så. Men jag gissar att de innerst inne var rätt så nöjda att komma fyra, den bästa placeringen någonsin. De var nog rätt så mentalt och fysiskt trötta.
  Domarinsatsen var riktigt bra tycker jag. Stor ELOGE till Sverige och Peter Gerhardsson:-)

Lämna ett svar