Min vardag - Träning

Gott och blandat

Förmiddagen spenderades i sängen, jag sov som en sten inför dagens nattpass. Säger man dagens eller kvällens eller kanske nattens nattpass? Ingen aning. Jag säger dagens. Vädret har varit soligt och fint men jag har bara njutit av det på avstånd. Jag har pluggat lite, fortsatt att försöka ta mig igenom patofysiologin kring det ämne jag valt till examensarbete. Det är rena rama grekiskan och jag känner för att byta område. Men det är försent för det, ett första utkast är ju inskickat. Hoppas på att snart få lite feedback så att jag snart kan gå vidare.

Idag blev jag osams med en person. Till skillnad från förra gången som jag blev osams med en person så var det värt det den här gången. Jag fick säga mitt hjärtas mening, saker som jag gått och tänkt på som jag upplever är helfel. Nu fick jag ur mig det.

Ikväll har jag även tränat, det fick bli en löpstege: 1400 meter, 1000 meter och 800 meter med en minuts vila mellan varje intervall. Hade egentligen tänkt att springa 600 och 400 meters intervaller med men idag sa kroppen stopp till resten. Kanske måste vara lite generösare med vilan. Springer man långa intervaller kan man också unna sig längre vila.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Gott och blandat

  1. Maken vilar i skrivande stund efter förra nattens pass. Heja dig och träningen! Det blev en del träning för mig idag också. Känns så himla bra efteråt! God fortsättning med studierna!

  2. Det kan vara svårt att vara ärlig ibland, men som du skriver. Ibland är man tvungen att säga det man vill säga. I min ungdom sade jag ”hellre hårda ord än hårda nävar”. Kanske håller den devisen än idag, men tack o lov har jag inte behövt använda den på många år.

  3. Dagens nattpass ska det vara tycker jag. Måste säga att jag beundrar dig. Vilket ämne du än väljer så är det grekiska för mig också. Fick till och med googla patofysiologi, och kan inte påstå att jag förstått Wikis förklaring…
    Har inte varit osams med en person sedan 2005 tror jag det var. Minns knappt hur det kändes. Minns att jag stod på mig och fick stöd av min dåvarande chef. Så japp, jag förstår din känsla där:-)

Lämna ett svar