Hälsa

Det ultimata livet

Martina Johansson är en person som har varit en stor förebild för mig när det kommer till hälsa och att optimera sitt mående. Det var hon som inspirerade mig till att börja med ketogen kost (en väldigt strikt variant av LCHF). Jag lusläste hennes inlägg och grottade verkligen ner mig i hennes blogg. Sen en dag var hon bara borta från instagram och bloggen började gapa tom. Något inlägg här och där blev det och vips ingenting. Ett halvår senare så publicerades det här inlägget: flykten från arbetslägret….. (lång rubrik på inlägget som jag här kortat ner lite för enkelhetens skull.

Jag lyssnade på ett avsnitt av Maratonpodden med Petra Månström, gäst var just Martina. I avsnittet får man lyssna till hur Martina långsamt kommer till en gräns där det bara är nog och en förändring krävs. Det som jag tänkte reflektera lite kring är hur lite vi vet om en annan människa. Hur saker och ting kan se så perfekta och fina utanpå men dölja en själslig kamp. Man kanske sover, äter bra och tränar bra men känner ändå att något fattas. Jag tänkte ofta att hon levde det perfekta och mest hälsosamma livet. Vad lite jag egentligen visste.

Det är så med människor, vi vet bara det som personer väljer att dela med sig av. Det kan dölja sig så mycket bakom en persons perfekta yttre som man inte har en aning om. Det är verkligen värt att tänka på.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Det ultimata livet

  1. Så är det.
    Även att man ibland kan döma en människa efter första anblicken. Så himla fel att göra. Men jag kan erkänna att det har hänt i mitt liv. Och så fel jag hade tills jag fick lära känna hen ordentligt.
    Ha en fin och bra ny vecka.
    Carin

Lämna ett svar