Pilates - Träning

I det lilla

Igår gick jag upp tidigt för att titta på åttondelsfinalerna i fotboll. Efter fotbollen och lunch gick jag och la mig för att sova inför nattpasset. Tog en stund att somna men sedan så sov jag så gott. Satt under täcket i soffan och funderade på att röra på mig lite. Planen var att cykla till jobbet men jag kände verkligen att jag ville ta en promenad i skogen. På vägen till skogen så tänkte jag på om jag inte skulle testa att jogga lite mellan stolparna. Känna lite på foten och se hur det har gått med återhämtningen. Visst kändes det lite i foten och jag vet inte om man egentligen kan kalla det för jogging, det blev nog mest lufsande. Men det behövs verkligen inte mycket för att göra mig lite glad igen. Det lilla jag kunde lufsa gjorde mig så lycklig. Så där glad som bara löpning kan vad gäller träning.

I skogen fanns det både lingon, blåbär och svampar. Jag hittar aldrig svamp som jag känner igen. Förutom någon enstaka sopp som jag alltid känner igen. Skulle vilja hitta kantareller men jag har inte tålamod. När jag gått en sväng i spåret så noterade jag en ung kille lite längre fram. Fantasin skenade iväg så med min imponerande logik tyckte jag att det var bättre att ta en liten avstickare in i skogen. Hur jag tänkte där vet jag inte….

Det här var alltså bättre väg än att eventuellt vända och gå åt andra hållet istället. Ja, jag säger då det….. När jag kom in så tränade jag tjugo minuter pilates och slängde in en köttfärslimpa. Så nöjd med att jag kunde lufsa lite och fick till ett pass pilates. Men det var inte slut på den fysiska aktiviteten för när jag skulle till jobbet så tog jag cykeln. Fick sällskap av Rickard vilket var väldigt snällt. Han hade ju dömt match och var lite trött i kroppen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “I det lilla

Lämna ett svar