Söndagslistan

Söndagslistan vecka 31

Det är dags att göra bokslut över vecka 31. När jag skriver vecka 31 så inser jag att det bara är fyra månader kvar på året. Nu går vi mot mörkare tider på allvar. Hur ska jag kunna återfå sommarkänslan nu när det är augusti och skolan snart börjar. Men det ska bli skönt med rutiner igen.

Jag gick upp till matchen mellan Sverige och USA. Hur skulle jag kunna missa det och vilken rysare det blev! Sveriges målvakt storspelade och matchen gick till förlängning och sedan straffar. Sverige sista straff räddade målvakten men det visade sig sedan att bollen var inne. Tackar målteknologin för det. Men det så faktiskt ut som att AD:n ville ha mål direkt. Ibland ska man ha marginalerna på sin sida och Sverige är nu i kvartsfinal. Det kommer bli tufft att möta Japan.

Känsla: Redo att ta tag i plugget men har väntat lite med det med flit. Jag känner mig glad om än lite trött. Men det är verkligen inget ovanligt.

Väder: Det obefintliga sommarvädret fortsätter att hålla sitt grepp om oss. Höstkänslan är total medan regnet vräker ner!

Träning: Eftersom jag jobbat bara nätter den här veckan har det blivit lite sisådär med träningen. Det är alltid svårt efter nattpass att få till fysisk aktivitet. Men jag har fått till 4 mil cykling och det är inte så dumt. Fick även till ett pass pilates och vad det kändes i magmusklerna.

 • Måndag: Transportcykling till jobbet
 • Tisdag: Vila
 • Onsdag: Vila
 • Torsdag: Tre kilometers promenad
 • Fredag: Cyklade 17 kilometer med Rickard.
 • Lördag: Tog en promenad i skogen, blev 4 kilometer.Jag tränade även 20 minuter pilates och så cyklade jag till jobbet.
 • Söndag: Vila

Mina positiva från veckan:

 • I fredags var vi hemma hos mina föräldrar en sväng. Det var en trevlig eftermiddag som bjöd på en hel del tänkvärt.
 • Jag kunde lufsa lite i skogen utan att det just då gjorde mer ont i foten. Idag har jag lite ont tyvärr men det går väl över.
 • Kände mig så lycklig över att kunna lufsa lite i skogen. Det behövdes så lite för att bli helt prillig.
 • Fick blåbär och en sådan fin mugg av M som tack för hjälpen. Det gjorde mig väldigt glad.

Veckans tänkvärda ord:

Dagens wordpressfråga:

Beskriv en vana som ger dig glädje

Du som läst min blogg ett tag kan säkert lista ut vad jag ska skriva. Det givna svaret är såklart fysisk aktivitet. Framförallt löpning, få vara ute på plan och döma fotboll och pilates. Allra bäst mår jag när jag kan springa mina tre pass i veckan, att få känna endorfinerna efter ett riktigt tufft pass är verkligen glädje.

Bilder från veckan:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Söndagslistan vecka 31

 1. En fin augusti och september betyder väldigt mycket tycker jag och gör att övergången till höst kan kännas väldigt fin. I år känns det dock tveksamt om det blir så. Här drog ovädret in med regn och i dag är det full storm. Just nu känns sommaren oändligt långt borta.

 2. Vilken match det blev idag, USA var ju bättre, mental vare den fantastiska svenska målvakten så blev det ju en spännande match, jösses säger jag! Ja, Japan kommer att bli svår….
  Viss tär det svårt att hinna med träning mellan nattpassen, samma för mej, men mans behöver sömnen och vilan mellan passen .
  Min semester har just börjat, och det är så trist med detta regn, en” sista minuten resa” är på gång, lite sol och värme vill man ju ha,
  Ha det gott!

  1. Det var verkligen målvakten som höll kvar Sverige i matchen. Vilken insats hon gjorde. Låter härligt med en sista-minuten. Det är nog många som reser utomlands nu när det svenska sommarvädret inte direkt levererar.

 3. Himla läckra bilder från veckan… i dubbel bemärkelse kan jag säga:-)
  Gick också upp för att titta på matchen. Gillar VAR (för det mesta), men idag så tackade jag och tog emot. Att slå regerande världsmästaren USA var en riktig skalp. Hoppas att laget kan ladda om inför Japan matchen. Den matchen blir nåt helt annat än den mot USA. Tycker vår backlinje har varit riktigt bra, men det är ju inte direkt snabbheten som kännetecknar den. Å japanskorna är ju otroligt snabba, så…
  Tusen tack för svaret på dina tights:-)

  1. Ibland ska man ha marginalerna på sin sida och det hade vi verkligen den här gången. Så glad för det. Jag tror också att det kommer bli riktigt tufft att möta Japan. De är kvicka och riktigt tekniska.

Lämna ett svar