Träning

”Jag har ju inte ont någonstans så bäst att passa på”…..

….. Sa jag glad i hågen och ställde mig på löpbandet för att springa några snabba intervaller. Och vad händer? Det hugger till i mitt vänstra knä. Men jag är inte van vid att springa i den farten som jag gjorde så det är klart kroppen protesterar. Jag sprang åtta snabba intervaller med gåvila. Totalt blev det ett pass på tre kilometer. Är sådär nöjd men det är bättre än att fastna i soffan och inte få till någon träning alls. Nästa pass går det betydligt bättre tänker jag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “”Jag har ju inte ont någonstans så bäst att passa på”…..

  1. Man får lägga ribban så man klarar det 🙂 Tråkigt att du kände av knät, men inget blir ju bättre av att bara ligga på sofflocket heller. Hoppas du blir smärtfri snart så du slipper tänka på det då du tränar.

  2. Så är det. All rörelse och motion är bättre än den som inte blir av. Sedan var det otur att ditt knä inte samarbetade fullt ut.

  3. Vilken fin bild på er:-)
    Önskade att jag hade din disciplin och gjorde åtminstone några övningar. Men jag tyvärr inte viljestyrkan. Hade inga problem med motivation att träna när jag tränade fotboll tre gånger i veckan… Med andra ord – jag skyller på åldern;-)

Lämna ett svar