Min vardag

Fem en fredag vecka 4: #ruta

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad tittar du helst på? svenska serier som morden i sandhamn till exempel.
  2. Vad tycker du är tråkigt på tv? Dokusåpor som Paradise hotel och allt vad de heter.
  3. Vilken streamingtjänst eller kanal används mest hos dig? Helt klart Netflix.
  4. Vad skulle du byta ut TVn mot? En pilatesapparat som heter reformer. Apparaten får nämligen bara plats
  5. Vad tittade du på senast? Skärgårdsdoktorn. Jag och Rickard streamade hela serien.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

9 Comments on “Fem en fredag vecka 4: #ruta

  1. Morden i Sandhamn är bra, och norske Alexander (visst heter han så) är så himla snygg:-) Alla verkar ha Netflix förutom jag, men jag skulle nog inte hinna se en enda film, då jag ju är beroende av all fotboll på Viasat;-)
    Skärgårdsdoktorn – den serien tittade jag faktiskt på, men det var väl över 20 år sedan. Gillade serien, trots att det inte var en deckare;-)

    1. Tycker Ebba som spelar Wilma är så himla söt. Ja, jag tror att han heter så. Han är jättesnygg. Hoppas på en fortsättning snart. Just nu är det mest Ida som använder mitt konto på Netflix.

Lämna ett svar