Min vardag

Jag lämnar trettio+

Godmorgon!

Jag somnade tidigt igår men vaknade flera gånger av att jag hade ont på ett ställe i bröstkorgen. Så här flera timmar senare gör det fortfarande ont när jag rör på mig och tar djupa andetag. Tror det är något muskulärt men bortsett från det så mår jag bra. går var min sista dag som trettioplussare. Idag fyller jag fyrtio och har blivit så bortskämd av Rickard på morgonen. Han lagade äggröra och bacon och hade köpt massa gott bröd till oss två. Lite hotellfrukost light. 🙂 I födelsedagspresent fick jag en låda i trä med bilder från Gotland fylld med olika tesorter. Hittade helt klart en ny favorit: rooibos mangostan. Det var så gott te. Jag fick även en fin lampa med bilder på mig från Gotland. Lampan lyser upp så fint på bänken i vardagsrummet.

Jag hade sådan åldersnoja när jag skulle fylla 25 men tyckte inte att det var jobbigt att fylla trettio och sedan 30+. Nu har jag lämnat trettio och går in ett nytt årtionde. Fyrtio alltså, känns galet. Var tar tiden vägen egentligen?

Jag ska alldeles strax åka iväg på min röntgen och efter det möts jag och Rickard upp för något äventyr bara han och jag. Ikväll blir det hämtmat från Ni Hao. Tycker det blir toppen! Jag skriver mer ikväll tänkte jag. Hoppas att du får en riktigt fin dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

23 Comments on “Jag lämnar trettio+

 1. Så fint mannen ordnar det för dig och härligt att ni skulle åka iväg på ngt. Stort grattis till dig, samt den telådan skulle jag absolut vilja ha både snygg och även roligt att ha. Roobios te gillar jag sedan innan så den där storten vart jag nyfiken på. Hoppas att det är bättre i bröstkorgen på dig att natten gör sitt och blir en bättre natt.

  Må så gott

 2. GRATTIS på födelsedagen 🎂🥳! Och välkommen till andra sidan (eller jag har ju redan passerat 40+). Det är lika bra att fira, för åren går hur vi än gör, så njut bara! Hoppas du fick en fin födelsedag 🎉!

 3. Stort grattis på födelsedagen. 30 tyckte jag var jobbigast att fylla, och efter det så har jag inte haft någon åldersnoja alls. Hoppas du får en fin dag och kväll.

 4. Stort GRATTIS på födelsedagen, som började riktigt, riktigt bra. Hoppas hela dagen fortsätter so positivt och glädjande. Du kan vara glad att det inte finns några fyrtiokriser, inte mig vetande i alla fall. Så njut av de kommande 10 åren, för femtioårskriser finns definitivt;-)

 5. Fy för känningar i bröstet. Hoppas att det släpper 🤗
  Hipp hipp hurra!!! Stort Grattis på din födelsedag, stors dag!! 🎉🎈🎁🎂🥳🤗 jag hoppas att tagen blev trevlig!
  Så snällt av Rickard att göra frukost & köpt te & sånt till dig 🎁🥰. Vad spännande att åka på äventyr. Hoppas att röntgen går bra 🙏🏻. Det låter som en mycket trevlig dag 😊

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  1. Ja det släppte redan samma dag så det var skönt. Är alltid lite läskigt när det gör ont i bröstkorgen men det kändes mer muskulärt än att det skulle varit något farligt.

 6. Brukar få ont där ibland också. Tycker det känns läskigt när det gör ont i bröstet. Har varit muskulärt då men obehagligt är det tycker jag. Hoppas att det är nåt sånt o att det verkligen inte är nåt allvarligt. Grattis också på födelsedagen! Hoppas du får en mysig kväll även om kroppen gör ont, får hoppas att det ger sig.

Lämna ett svar