Träning

Jag sprang lite

I tre dagar har jag haft väldigt ont i mina höfter, särskilt på morgonen. Jag tror det blev lite för mycket med att springa blodomloppet och sedan döma match två dagar på rad. Det hindrade inte mig från att springa en snabb femma på löpbandet igår. Brukar alltid tänka att det som jag inte får mer ont av är okej att fortsätta med.

Jag tror att mina höfter, min onda mage och eksemen som jag får på mina armbågar titt som tätt hör ihop. Behöver såklart kolla upp det. Drar mig dock för att ringa till vårdcentralen då jag sällan får komma fast jag är den där personen som biter ihop och inte ringer i onödan. Ofta måste jag överdriva vilket känns helt fel. Nog om det, dagens planer är inga alls faktiskt. Jag är ledig och tänkte ta dagen som den kommer. Hur mår du?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

12 Comments on “Jag sprang lite

 1. Hemskt att du/vi/man ska behöva känna så när det kommer till vården – jag känner likadant. Drar mig för att ta kontakt när det inte finns något jättekonkret bekymmer. Har inte orken att stångas för att jag tex har ont i magen eller något annat. Hoppas att höfterna inte känns värre idag!

  1. Det är så konstigt det där att vissa behöver kämpa för att ens få komma på ett besök medans andra har ”klippkort” på vårdcentralen och får komma för minsta bekymmer. Tack, höfterna är inte bra men det är iallafall inte värre.

 2. Jag har nog lite samma tänk som dig när det gäller rörelser med kroppen.
  Det är ju sjukt att man ska behöva vara döende innan någon lyssnar på en.
  Ha en skön ledig dag.
  Carin

 3. Eksem hänger väldigt ofta ihop med det övriga måendet och är inte sällan stressrelaterat. Tyvärr måste man överdriva för att få en tid på vårdcentralen vilket självklart är illa.

Lämna ett svar