Min vardag

En dagens tack!

Ytterligare en dag är nu till ända. Sommar- och semesterkänslan har varit total. Barnen har sommarlovsfeber och jag förstår dom för jag har semesterfeber. Idag har jag:

  • Planterat mina två rosor i pallkragen. I teorin är det en jättebra idé. Vi får se hur det kommer bli i praktiken. Drömmer om att få till en riktigt fin rosbuske men det lär ju ta några år om det funkar.
  • Jag har funderat över om jag ska lösenordsskydda vissa inlägg. Inte inlägg jag redan skrivit utan kommande. Det finns saker som jag känner att jag vill skriva om men inte skriva publikt. Testade att lösenordsskydda ett inlägg och det fungerade klockrent. Om det blir så så kommer man kunna fråga om man får läsa men jag kommer förbehålla mig rätten att välja. Dessa inlägg kommer inte vara för alla.
  • Varit sur över att en kattusling använt utesoffan som toalett. Hoppas på att lukten försvinner. Hyser dock inga stora förhoppningar kring det.
  • Blivit ännu mer sur över det faktum att kommentaren som Sjuksköterskeuppropet skrivit på Lena Hallengrens post på instagram blivit bortplockad. Varför vågar de inte bemöta saklig kritik. HÄR kan du läsa inlägget med Sjuksköterskeuppropets kommentar. De är inget annat än fega!
  • Tränat pilates med Linnea, näst sista gången innan semestern. Eftersom jag har ont i höfterna ville jag ha ett pass som inte belastade mina höfter så mycket. Det tycker jag att Linnea lyckades riktigt bra med. Hon är så duktig och jag får alltid något nytt till mig. Idag kände jag mig stark!
  • Träffat M en sväng.
  • Kollat min mail ett antal gånger för att se om jag fått svaret på min tenta men nej, inte än.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “En dagens tack!

  1. Jag hoppas rosorna tar sig och att tentasvaret kommer snart. Förstår din otålighet.
    Så härligt att få känna sig stark – då var det ett bra pass!

Lämna ett svar