Min vardag

Julfest med jobbet

Vi startade kvällen med att spela shuffleboard. Jag började starkt och sedan dalade det. Men jag och kollegan vann ett set och de som vi spelade mot vann ett så det var ju rättvist och bra. Därefter var det dags för middag. Vi var på strandgatan och bjöds på valfri hamburgare. Jag har klagat en del på deras mat men ikväll var det riktigt bra. Vi hade en väldigt trevlig kväll med prat och skratt. Jag känner verkligen att jag har saknat mina kollegor.

Det har snöat enormt under kvällen och när jag och M gick till bilen så var det betydligt ljusare än när jag kom till stan. Så märkligt ljus. Har aldrig sett att det varit så ljust någon gång vid den tiden. Jag blev helt prillig av vädret. Det ska bli lite mildare nu ett tag men det får gärna vara snö ett tag till.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Julfest med jobbet

Lämna ett svar