Stretch och rörlighet - Träning

Kärlek för ryggen

Gårdagen var en bra dag, sov efter nattpasset, läste om brännskador och temperaturregleringen i kroppen. Jag sprang en runda på löpbandet och tittade samtidigt på Sveriges möte mot Italien i fotboll. Måste säga att det var en riktigt blek historia. Men Sverige vann till slut. Jag joggade fem kilometer på löpbandet och mot slutet kunde jag även höja tempot en aning. Det gjorde mig glad. Efter passet så så stretchade jag igenom kroppen. Framförallt ryggen fick sig en ordentlig genomkörare och det var precis vad jag behövde. Idag gör det faktiskt mindre ont. Bland annat dessa nedan. Bakåtböjningar och rotationer i ryggraden mår alla bra av. Rubriken är kärlek för ryggen och dessa övningar är just det. Testa du med och känn skillnaden.

Idag är jag ledig och jag ska fortsätta med mina studier. Fokus blir smärta och så fördjupa mig mer i farliga orsaker till buksmärta. Tänker mig tjugo minuter pilates också. Vad ska du göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Kärlek för ryggen

  1. Det enda som var bra med gårdagens match var segern. Bedrövligt spel av båda lagen, och inramningen var ett väldigt dåligt skämt. En förolämpning och diskriminering av damfotbollen. Det italienska fotbollsförbundet borde skämmas. Vet inte vad som är värre, den spanska ”kysskandalen” eller behandlingen av gårdagens match i Nations League. En skymf för damfotbollen!

Lämna ett svar