Min vardag

Mello och praktik

Idag skulle jag ha gått kväll men jag gick någon typ av mellantur så var på praktiken mellan 10 och 18. Perfekt ju att få komma hem tidigt, igår var jag hemma från praktiken vid halv elva. Det är sent alltså. Vi hade hur som helst ett lugnt pass med få barn. Jag satt och kollade PM och riktlinjer och knallade bort till barnavdelningen en sväng. Där stötte jag på en helt fantastisk undersköterska som jag direkt tyckte om och kände att jag ville jobba med. Tänkte direkt att jag skulle övertala henne att komma till lungan på US istället. Men regionen har anställningsstopp. Tror även att det blir svårt att få till en flytt mellan avdelningar.

Ikväll blev det mello med Alex och Ida. Jag sa direkt att ”smash into peaces” skulle gå vidare till final direkt. Ida gillade det inte medan jag och Alex diggade till musiken. Samir och Viktor vet jag inte vad de höll på med. Det lät så gräsligt falskt att jag skämdes å deras vägnar. Trots falska toner blev det en väldigt trevlig kväll.

Nu tänkte jag avsluta inlägget med dagens jetpackfråga:

Något på din ”att göra-lista” som aldrig blir gjort.

– jag drömmer om en köksträdgård, en vacker dag ska jag ha både hallonbuskar och egna grönsaker.

– jag tänker varje dag att jag ska ta tag i min pilatesträning. Det går så där ska jag säga.

– jag behöver rensa och röja rejält. Tänker att jag ska ta tag i det när jag är klar med skolan.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

11 Comments on “Mello och praktik

 1. Svar: Tusen tack för youtube-länken. Nu förstår jag gårdagens skämt. Blogglandia är fantstisk, men får svar redan innan man hinner ställa frågan. Love it:-)

 2. Vi såg också mellon i går och rätt låtar gick väl vidare men generellt tyckte jag det var ett svagt startfält denna gång. Men men, smaken är som baken.

 3. Skönt att jobba bara över dagen. Inte för tidigt på morgon. Å heller inte för sent på kvällen. Utan att du hade morgonen & kvällen hemma.
  Så bra att du stötte på en undersköterska som du verkligen kände att du ville jobba med 😊

  Jag såg med mello. Digga med till Smach 🤘🎶. Riktig styrketränings låt 💪😊. Sen va Lisa min favo.

  Oj! Det finns många grejer på min ”att göra lista som inte blir gjort” 😅
  Men t.ex. städa ugnen. Lägga in bilder på min dator från ett USB Minne. Det var mina saker som jag kommer på nu.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 4. Vad skönt att du fick sluta tidigare så det inte blev så sent på kvällen när du kom hem. Jag kollade inte på mello och har inte gjort på väldigt länge. Tycker mello var bättre förut när det bara var tolv låtar som direkt tävlade om vem som skulle få representera Sverige i eurovision songcontest.

 5. Kul med en ny ”kompis” som du träffade idag. Vem vet – hon kanske varvar dig till sin avdelning (efter anställningsstoppet alltså).

  Såg bara delar av mellon. Inte min grej, men min bästis Yvonne och bloggkompisen Susjos är ju experter, så jag tyckte det var bra med åtminstone en ”snabbspolning”. Annars står jag ju där som ett fån imorgon.
  Gänget ”Smash Into Pieces” var helt klart bäst. Liiiite Hooja över dom. Lisa Ajax och hon som kom trea (tror jag) var lika tråkiga båda två. Och tjejen i grön (grön är en färg som få klär sig i) var absolut gräslig. Programledaren vet jag inte vem det är, men hennes klänning i början och den nya varianten på slutet var helt underbara. Mellanakten med killen (som var skitsnygg, men jag vet inte vem det är) och sångfågeln förstod jag inte alls. Det är så det går när man bara kollar engelska deckare;-)

  1. Ja, kanske det. Vi får se. Tyckte tjejen i grön outfit var lite gullig, låten är däremot ingen mellolåt. Killen är Björn Gustavsson. För några år sedan så gjorde han en låt till Carina där han berättar hur kär han är i henne. Mellanakten igår var en fortsättning på det temat. Här kan du se hans kärleksförklaring:

   https://www.youtube.com/watch?v=WOdTUOeDAtY

Lämna ett svar