Gotland 2023 - Min vardag

Midsommarafton 2023

Ja, var ska jag börja med dagen. Som du såg i mitt förra inlägg (om du kikat in vill säga, det är inte många som läser bloggar på midsommar) så tränade jag några minuter pilates innan jag ställde mig och stekte hamburgare. Det var det som barnen önskat till midsommarmat. Efter en tidig lunch så tog vi bilen till Fårö, vi kom precis lagom så vi slapp vänta på färjan som skulle ta oss över, det var bara att åka på. Smidigt värre. Kan tänka mig att det är annat under högsäsong….. Jag hade på mig en kombo av lite finare kläder men såklart löparskor. Sådan fashionista jag är…… 😛

Vi besökte Langhammars raukområde, när vi klev ur bilen blåste riktigt kyliga vindar så då önskade jag att jag tagit med mig en tröja. Det var kallt men som tur var fick vi snabbt upp värmen. Vi har inte varit på Langhammars förut, bara Gamle Hamn som nog är den mest kända rauken på Fårö. Där har jag x antal bilder från så vi ville se något annat.

Den där rauken var hög som både Samuel och Rickard tagit sig upp på. Rauken ”luras” lite för på andra sidan var den lättare att klättra upp på.

Rickard fotar mig och jag fotar barnen…..

Efter besöket på Langhammars åkte vi till Sudersand, tänkte hänga lite på midsommarfirandet för skojs skull men valde istället stranden på sudersand. Noterade ingen algblomning utan var bara glad för att vattnet var så klart. Senaste gången som vi var på Sudersand var det så mycket alger att det knappt gick att bada…… Inte undra på att det var klart vatten när det bara var 13,6 grader i vattnet. Där trivs inga alger. Jag och barnen klev i och gissa om det var kallt. Det tog lång tid innan någon av oss kom i men till slut så doppade vi oss alla fyra. Rickard satt uppe på stranden och vaktade grejer och tog bilder.

Efter besöket på Sudersand åkte vi till stranden på Tofta, det är en bra bit, från norra Fårö till Tofta som ligger ett par mil från Visby….. Men kul hade vi. Där var det hela 20 grader i vattnet och kontrasten mot Sudersands 13,6 kändes såklart rejält. Där spenderade vi dryga timmen innan det var dags att leta upp en bit mat. I Visby hamnade vi på en pizzeria, Marco Polo heter den. Idas barnpizza hade fått musöron och oliver till ögon. Lite kul tycker jag. Medan jag skrivit på det här inlägget har Rickard styrt med efterrätten. Det har med andra ord tagit en stund att skriva några rader om min dag. Vi ska äta lite gott och sedan är planen att jag och Rickard ser på något avsnitt av Morden i Sandhamn. Hoppas att du haft en fin dag, oavsett om du varit hemma själv eller varit på någon stor baluns.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Midsommarafton 2023

Lämna ett svar