Min vardag

Min dag i punktform

 • Fascinerats av det HÄR, djupaste bilden av universum är tagen. Rymden har alltid fascinerat mig. Det oändliga, att man inte vet allt och framförallt inte vet hur stor rymden verkligen är. Svarta hål fascinerar mig extra.
 • Vill helt klart inte vara ”normal” om ovan listade punkter är det som avgör. Jag trivs bra med att gå min väg, att inte följa strömmen och fatta mina egna beslut.
 • Vet förutsättningarna för att få springa löptest igen. Frågan är nu om jag vill eller inte…..
 • Sett Sverige-Schweiz i fotboll. Tuff match och jag skrek högt ”JAAA” vid 2-1-målet. Ännu gladare blev jag vid 3-1målet men det dömdes bort för offside. Dock så blev det vinst för de svenska tjejerna.
 • Dagens citat:

”Få är de som ser med sina egna ögon och känner med sina egna hjärtan.” ― Albert Einstein

 • Noterat att mitt elefantöra ”ynglat av sig” igen.
 • Appropå krukväxter så har en av mina paletter växt neråt. Den är nog för tung för att orka hålla sig uppe.
 • Sprungit fem kilometer. Eftersom jag fortfarande har ont i magen så valde jag att springa på löpbandet. Det var varmt och svettigt, jag fyllde inte på med någon vätska under tiden men det gick bra med magen.
 • Tränat 20 minuter pilates. Jag är stel och har inga magmuskler kvar men det var alldeles underbart! Tänk att det ska vara så svårt att få till en kontinuitet i pilatesträningen.
 • Hejat på oppositionen i Frankrike som inte vill se några vaccinbevis och röstat mot det förslaget. Hur bra som helst med tanke på vad vi vet idag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Min dag i punktform

 1. Jag vill inte heller vara normal om man ska gå efter den punktlistan.
  Skönt att inte magen krånglade när du sprang.
  Det var synd att sista målet dömdes bort, men vi vann.
  Klokt citat var det med.
  Carin

  1. Nej inte jag heller. Ja, det var så skönt att den inte strulade. Hoppas bara att det bortdömda målet inte blir avgörande vid eventuell målskillnad.

Lämna ett svar