Pilates

Mina bästa övningar för en kontorsråtta

När jag skriver det här inlägget, 16:35 är det fortfarande ljust ute. Jag blev skapligt bländad på motorvägen när jag körde hem från praktiken. Jag tidsinställde inlägget med min video som jag här ovan. längre men den kom visst inte upp. Så det får bli en publicering nu istället. Det kan vara svårt att få till träning och ibland är det lilla det som gör skillnaden. Så idag tänkte jag tipsa om några bra övningar som kan göras medan du ändå sitter vid datorn. Det är en gammal video och har du hängt med i några år så kommer du känna igen det.

Appropå det, det tänker jag på ibland. Du som läser här vet en hel del om mig, om en del av mina svagheter och mina positiva sidor. Men jag vet verkligen inte vilka alla är som kikar in här hos mig. Du som lämnar en kommentar har jag såklart koll på men alla andra. Därför är jag försiktig med att dela vissa saker, framförallt för att det är en öppen blogg som vem som helst kan läsa.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Mina bästa övningar för en kontorsråtta

  1. Ja, jag var ju en kontorsråtta en gång i tiden. Konstigt nog rörde jag mig betydligt mera då än vad gör jag nu. Då hade jag ju fotbollen också, såklart. Det har jag fortfarande, men idag gäller det framför tvn;-)
    Tycker du är otroligt duktig och väldigt disciplinerad vad gäller dina övningar. Eloge!

  2. Men vilket kul tips ,jag gjorde denna medan jag läste din blogg nu .ska tänka på denna när jag suttit för länge ,kör morgon yoga men så himla klimakterie -stel 😂så behöver uppdatera mig flera ggr om dagen och denna var en variation från att hålla till på golvet 👌bra att du påminner om att hålla in magen den glömmer jag 🙌kram

Lämna ett svar