Hanna funderar

Om att rösta

Röstar du i politiska val?

Ja det gör jag. Ända sedan jag fyllde 18 så har jag röstat i valen. Men jag måste säga att det blir svårare för varje år. I förra årets val kändes det lite som att välja mellan pest och kolera. Jag är inte helt säker på att jag kommer fortsätta att rösta för jag blir så besviken över besluten som politikerna väljer att fatta.

Trots det tycker jag att det är viktigt att rösta och visa vad man tycker. Allt som politikerna gör är såklart inte dåligt men det är bara det dåliga som lyfts i medierna. Kraftiga neddragningar får alltid mycket fokus och det är som sig bör.

Jag väntar fortfarande på det parti som väljer att satsa på våra barn och ungdomar då de är framtiden och som satsar på våra äldre då de har byggt upp samhället.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Om att rösta

  1. För mig är det också en självklarhet att rösta. Att ha den förmånen tycker jag ger en skyldighet faktiskt.
    Kan bara hålla med om att det var väldigt svårt i senaste valet. Förr visste man tydligt vad partierna stod för men numera så är det inte helt självklart längre.

Lämna ett svar