Min vardag

Om skrivandet

Idag gjorde jag två så klantiga grejer. Det första var att jag skulle springa ifatt läkaren i korridoren. Och vad hände? Jo, jag lyckas med bedriften att fälla mig själv. Bakom mig gick chefen, någon mer läkare, ett par undersköterskor och en sjuksköterska. Men jag var snabbt uppe och kunde konstatera att jag hade väldigt ont i mina knän. Det andra klantiga jag gjorde var att jag testade en tens-apparat. Det var ju ingen styrka i de där plattorna tyckte jag och gav mig själv en rejäl stöt i händerna. Bra måndag……

Vad gillar du mest med att skriva?

Dagens wordpressfråga handlar om skrivandet. Det jag gillar mest är att få dela med mig av mina tankar och responsen jag får på mina inlägg. Jag kräver inte att alla ska hålla med mig, det är okej att tycka olika så länge man har en respektfull ton och kan diskutera. Just nu blir det mest vardagsinlägg och det kanske inte lockar alla. Men precis som med allt annat är det olika faser i skrivandet här på bloggen också.

Nu har jag skrivit ett inlägg här på bloggen i 180 dagar i rad. Egentligen så är det längre men det blev något fel med räkningen så den började om. Mitt mål är att skriva varje dag i 300 dagar, vi får se om jag lyckas.

Har du haft en bra dag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Om skrivandet

  1. Aj då, hoppas det bara var tillfälligt smärta i knäna. Såna saker händer mig hela tiden. Härom veckan lyckades jag snubbla på någon sten vid cykelstället när jag skulle parkera cykeln. Föll framåt med händerna först och fick cykeln över mig… Suck…

Lämna ett svar