Pilates

Pilates och städat en kvart

Ja typ så, det här är jag i ett nötskal. Jag failade min pilates varje dag-utmaning. Men man kan alltid börja om och det som jag gjorde är ju inte i onödan. Så idag gjorde jag just det, började om. Men först tog jag min städkvart till att röja i badrumsskåpet. Igår rensade jag en låda i vardagsrummet. Superbra det där med att rensa på ett ställa en kvart om dagen. Om du undrar vad städkvarten är för något så kan du läsa mer hos Underbara Clara. Det är nämligen hennes idé.

Dagens planer: plugg och jobb. Sen ska jag även få till någon form av konditionsträning.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Pilates och städat en kvart

 1. En kvart om dagen tycker jag var ett fint tips, jösses vad mycket grejer man har egentligen som ska rensas bort.

  Tackar för detta tips. 🙂

  Ha det bäst.

 2. Vilken bra idé att städa en kvart om dagen och ett begränsat sådant. Något jag helt klart ska testa. Börjar idag. Pilates blir det inte men min rehabträning inför min höftoperation stundar nu på morgonen.
  Ha en bra dag.

 3. Rätt tänk där, det du hade gjort var inte ogjort. Det är bättre att fokusera på det som blir gjort än tvärtom.

  Smart med en städkvart och ta en bit varje dag.

Lämna ett svar