Min vardag

2 maj

Det är andra maj idag och jag längtar efter varmare dagar. De här kalla vindarna är jag rätt så trött på nu. Jag vill ha lite mer vindstilla så jag tar tag i cyklingen. När jag vet med mig att det blåser har jag så svårt att cykla till jobbet eftersom jag verkligen avskyr att cykla i motvind. Dagen har spenderats på jobbet och sedan har jag inte gjort så mycket mer. Jag var med Ida på terminens sista balettlektion. Det blev väl sådär eftersom föräldrarna tilläts vara med.

Igår hade jag en riktigt effektiv pluggdag. Jag fick massor gjort och har konstaterat att vissa föreläsningar behöver jag inte grotta ner mig i mer då jag kan det och så finns det de där föreläsningarna som mest gör mig förvirrad för det är bara slides utan något sammanhang för mig.

På kvällen körde jag ett träningspass med fokus på styrka och kondition, framförallt explosiv styrka som verkligen är det som jag saknar mest. Jag valde ut fem övningar och körde övningen i trettio sekunder och vilade trettio. Alla övningar kördes i fyra set ocj när jag gjort det så fick armarna jobba mer: armhävningar mot bänk och benen/vaderna fick sig en duvning till genom knäböj och tåhävningar. De här övningarna körde jag fyra varv och sedan var jag nöjd. Riktigt bra pass måste jag säga.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar