Min vardag

Saker jag blir trött på

 • Våren är vacker men det jobbiga är all pollen. Har konstant kli i näsan och i ögonen. Glömmer dessutom bort att ta allergimedicin. Jag skulle helt seriöst behöva dela en dosett åt mig själv för att inte glömma….
 • Folk som kör långt under hastigheten när det är bra väglag och bra sikt. Det ironiska i kråksången är att jag blivit likadan. Alltså en som man stör sig på i trafiken. Jag gillar tanken på ekonomiskt bilkörande, hur mycket bensin kan jag spara genom mitt sätt att köra? Så istället för att bromsa så sänker jag hastigheten i god tid innan en korsning eller en rondell. Det är nog skapligt irriterande att ligga bakom mig då….
 • Att jag alltid kommer på de bästa svar på tal när det är försent och jag har varit hemma i min kammare och funderat lite.
 • Pajkastningen som är mellan politikerna. Varför inte tillsammans jobba för ett bättre land? Nej istället kastar man paj på varandra och klagar på allt som de andra inte gjort.
 • Att jag inte hör vad Loreen sjunger i refrängen i sin låt ”tattoo”. Googlade texten och jag kan fortfarande inte höra att det är just det som hon sjunger.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Saker jag blir trött på

 1. Så jobbigt med allergin. Och tråkigt att du glömmer ta medicinen.
  Är du en sådan som pratar högt till de andra bilarna du stör dig på?
  Så är det alltid att man kommer på vad man skulle säga försent.
  Har inte tänkt på vad hon sjunger faktiskt. Måste lyssna på låten.
  Carin

 2. Ja just nu har pollen exploderat. Jag har aldrig känt av det tidigare men till och med mina ögon kliar och rinner. Så jag lider med dem som har allergien hela tiden.

  Hoppas den är övergående snart så du slipper dina besvär!

Lämna ett svar