Min vardag

Selfie #2

Jag har krupit ner i sängen med datorn som sällskap. Har svarat på kommentarer och hälsar på hos bloggvänner. Även denna vecka bjuder Klimakteriehäxan på en serie frågor i sin blogg som alla får svara på. Jag vill såklart!

1. Något jag minns från årets jul?  Allt stoj och stim. Men också att det var snö och kallt.

2. Något jag satsar på för det nya året?  Snälla tankar, bra träning och att läsa böcker.

3. Något jag måste slänga fast jag inte vill?  Vi behöver verkligen rensa våra förråd. Jag är en nostalgisk person av hög rang medan Rickard vill slänga rubbet.

4. Något jag måste köpa fast jag inte vill? Nya sommardäck.

5. Något jag lånat ut men aldrig fick tillbaka?  Jag gillar inte att låna ut saker. Det har jag med mig från när jag var barn. Man får sällan tillbaka det man lånat ut.

6. Något jag inte vill låna ut? Agda.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “Selfie #2

 1. Snälla tankar mot sej själv är jätte bra, men tycker man ska försöker ha det oavsett år 🙂 bra med träning men inte pressa sej själv och ha för hög ribba. Ta ha nu om dej.

 2. Hahaha! Du och din man är raka motsatsen till mig och min man. Han var verkligen familj ekorre. Samlade för allt och kunde ialdrig slänga nåt. Jag är raka motsatsen och gör mig av med allt som inte använts på två år.
  Då jag köpte ny bil idag så bad jag dom att sätta på friktionsdäck (året-om-däck), billigare och man slipper byta två gånger/år. Däck är ju svindyra nuförtiden.
  Jag lånar heller inte ut saker, för det är sällan man får återse sakerna, eller så är dom skadade alternativt har de hundöron och kaffefläckar om det handlar om böcker till exempel.
  Agda, visst ja, så heter din bil:-) Du är lite som jag – du har barnasinnet i behåll och har förstått att saker som döpts håller längre. Och det gäller inte bara bilar;-)

  1. Det är smart med friktionsdäck. Vi köpte faktiskt det till Agda och kanske att de får sitta kvar. Men vi får se. Yes, barnasinnet är kvar. Det behövs tycker jag.

 3. Jag skulle också behöva ta tag i mitt förråd för efter inbrottet ser det ut som ett bombnedslag. Det här med att spara på gamla saker håller jag med dig om då jag är likadan. Härliga saker du vill satsa på under året. Kramis <3

Lämna ett svar