Min vardag

Snö i april

Jag tror aldrig någonsin att det har varit snö i april så jag och barnen kunde gå ut och åka pulka. Men det kunde vi alltså göra idag. Men det har blåst så snötäcket var väldigt ojämt och det gick inte undan direkt. Jag fick snöbada några gånger… Kul hade vi iallafall!

Jag har nu skickat in mitt examensarbete. Det är såklart inte klart men det är inskickat för en ny omgång med kommentarer. Får vi se hur lång tid det dröjer den här gången. Sista inlämning är inför tentan 26 april. Det är verkligen snart nu!

Min chef skrev och frågade om jag kunde tänka mig att komma in och jobba i natt. Det sa jag ja till, får jag ledigt imorgon istället och gå mellantur på fredag. Det blev en bra deal tycker jag. Mitt inlägg med alla bilder från Gotland kommer imorgon.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Snö i april

 1. Oj va mycket snö ni har fått. Här har vi bara haft storm så jag är glad att snön håller sig borta. Nu är det ju vårmånad så låt våren med sol och värme komma tack 🙂

  Hoppas du får bra kommentarer på ditt arbete så du kan omarbeta det så som du vill få det till.

  1. Ja, det var verkligen mycket snö. Idag var det 19 grader. Hur härligt som helst. Jag fick bra kommentarer, nu ska jag bara få till det sista på ett bra sätt.

 2. Ni fick mycket mera snö än vi ser jag. Vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt, men Susjos la upp ett bildbevis att det faktiskt låg en massa snö på marken även samma tid för fyra år sedan. Men sånt förtränger jag/vi ju gärna. Skoj med pulkaåkning dock. Tror att barn bara ser det positiva med snö. De bryr sig inte när den kommer och/eller ligger på marken.
  Bra med ett inskickat examensarbete. Hoppas att du snart får feedback. För visst går tiden fort – den 26 april är ju inte långt bort.
  Lycka till på nattpasset!

  1. Hm, det måste jag kolla i bloggen och se om det var snö även här. Finner det högst otroligt men minnet är ju väldigt selektivt. Man minns det man vill. (Läs jag).

Lämna ett svar