Personligt

Väntan

Jag går mest runt och väntar.  Väntar på tentaresultat och examensarbete. Behöver jag komplettera mer eller är jag klar. Jag kollar min mail flera gånger i timmen. Vill.veta.nu. Något annat som tar energi är väntan på besked kring varslet. Cheferna kan inte svara på något. De vet inget eftersom inget är klart. Det är så frustrerande.  Kommer jag bli uppsagd eller får jag behålla jobbet? Vi får se helt enkelt, innan sommaren ska det vara klart. Känns så deppigt faktiskt. Vi är för få personal som det är sett till behoven och så ska kostymen bantas… Hur ska det gå? Det sorgligaste på något sätt är att man säkerligen sett vartåt det är på väg. Varför har man inte gjort något tidigare? Varför lät man underskottet växa sig så stort?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Väntan

  1. Trist detta med varsel och väntan på besked. Jag slipper själv detta numera, men var på min förra arbetsplats med om detta vid ett flertal tillfällen. Klarade mig varje gång, förutom den sista då hela företaget lades ned. Dessbättre fick jag chansen att följa med till den nya staden.

    Frugans dotter har det senaste året levt med varsel vid Svenska Spel. Hotet finns, men inga som helst indikationer på när och vilka. Frugan som är medicinsk sekreterare får nästan varje vecka höra att hennes jobb finns bland de som kommer att ersättas av AI. När är dock frågan?

    Lycka till och hoppas oron övergår i jubel.

Lämna ett svar