Min vardag

Var är sommaren?

Imorse när jag åkte hem från jobbet var det fint väder men det var bara tretton grader varmt. Det känns ju mer som en morgon i slutet på augusti än en morgon mitt i juli. Nu är det högsommar men vädret är mer höst. Det fina vädret som var imorse blev inte bestående. Himlen är regntung och nu ser jag att det faktiskt börjat regna. Jag är väldigt glad över att jag inte har semester nu, hade blivit bitter av den obefintliga sommarkänslan. Det passar med andra ord rätt så bra att jobba nu.

Nu spelar Danmark mot Kina i dam-VM, den matchen ska vi såklart se. Godis är inhandlat som ska inmundigas till matchen. Det blir en slapp dag idag med andra ord. Passande med tanke på vädret och att vi båda är trötta. Önskar dig en fin dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

18 Comments on “Var är sommaren?

 1. Ja, jag har oxå kännt av att det känns som höst men det kan oxå bara vända helt.

 2. Det var 9-10° på morgnarna när jag åkte till jobbet förra veckan. Jag hade ”förmånen” att ha tidig semester i år och det känns lite som en vinstlott.
  När detta skrivs är det dags att duka fram frukost till matchen Sverige – Sydafrika.

  1. Jag hade också tidig semester. Är väldigt glad över det då min sommarkänsla är obefintlig just nu. Får hoppas att mina kollegor får några fina sommardagar iallafall. Jag tittar också på matchen men för mig blir det frukost i halvtid. 🙂

     1. Det känns som att sommaren tog slut för en vecka sedan. Badsäsongen är definitivt över, men visst finns det en viss charm i att tända levande ljus och kura i soffan med en whisky.

 3. Ja man kan verkligen undra var sommaren tog vägen. Här blåser det som höststormar och är väldigt ostadigt väder. Jag försökte trotsa vädret och sitta ute i paviljongen ikväll, men det var för kyligt så jag gav upp och gick in. Man får väl hoppas att det bjuds på några flera somriga dagar.

 4. Här är också sommarkänslan helt borta. Idag har jag varit på en loppis och där fyndade jag en rosa necessär för 10kr men mamma betalde den åt mig. På hemvägen så störtregnade det bitvis. Har inte följt vm men vet att Sverige spelar sin första match imorgon.

 5. Jag undrar också var sommaren är för här är den inte. I morse hade vi 15 grader och det är vad vi brukar ha i slutet av september. Dessvärre ser det inte ut att bli bättre längre fram heller… Något säger mig att du hade nog en vädermässigt hyfsad semester ändå.
  Fotbollen ja, nu är det dags för den.

  Önskar det samma!

Lämna ett svar