Vardagen

Tisdag

Jag har passat på att storstäda hos kaninerna + tagit hand om alla höstlöven på vår baksida så nu är det någorlunda i ordning därute. Vem vet när nästa snöoväder/regn kommer. Det som är kvar nu ska vi köra iväg till skroten någon dag framöver.
Gul bild men det beror på att hon gömt sig under halmen och jag fotade i en lite lustig vinkel. Om ett par timmar ska jag iväg till jobbet men tills dess ska jag bara slappa. Jag gillar verkligen att inte ha några pluggmåsten. Men tror ni att jag är otålig att få veta betyget på kursen jag läst. Jag drömde i natt att jag blev godkänd. Hoppas nu att det var en ”sanndröm”. Men jag har ställt in mig på IG så blir jag inte besviken.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tisdag

Lämna ett svar