Barnen

I pulkabacken

Igår efter jobbet så gick jag, Alexander och Ida ut till pulkabacken som vi har precis bakom huset. Egentligen så är det två, en stor och en lite mindre backe.
Det är rätt jobbigt att knata på uppför, men ett bra träningspass blir det. Vi tävlade nerför backen och Alexander åkte några varv på knäna. Jag försökte göra samma sak men hade inget bra glid så för min del blev just den delen inte så lyckad, hehe.
Vi gick även bort till lekplatsen och barnen lekte där en stund.

Sista åket. Kan jag komma ut till vägen tro? Ja, det kunde jag, hade det inte varit snöfritt på vägen så hade jag åkt till staketet på andra sidan. Lätt alltså. Jag försökte filma men det var typ omöjligt att hålla balansen i den farten med bara en hand. Så jag vurpade…. Men kul hade vi.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “I pulkabacken

Lämna ett svar