Min vardag - Pilates

Jag fick lite hastigt och lustigt rycka in och jobba natten också efter mitt kvällspass. Det verkar vara ett bra recept för att få sova bra efter nattpasset….. Vaknade inte en endaste gång och jag känner mig faktiskt pigg. Har pluggat idag och eftersom det är torsdag åkte jag också iväg till Mjölby för min timmes pilates. Mjukt och skönt var temat idag. Jag har redan planerat att det ska bli betydligt tuffare nästa vecka.

Testade en ny uppvärmning för höfterna. Jag gillade den, kändes skönt för benen. Innan vi körde igång passet ställdes det lite frågor. Det gillar jag när jag får dela med mig och ge lite tips.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar